Oferta Weselna

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą weselną.
Dysponujemy dwiema przestronnymi oraz w pełni klimatyzowanymi salami, które mogą pomieścić do 250 osób.
Stylowy wystrój wnętrz, malownicza okolica, miła obsługa, a także profesjonalne zaplecze gastronomiczne sprawią, że zorganizowane u nas wesele zostanie w pamięci Państwa Gości na długie lata.
Posiadamy specjalnie przygotowany apartament dla nowożeńców, w którym Młoda Para może odpocząć po trwającej do białego rana szampańskiej zabawie weselnej.
Ściągnij ofertę w formacie pdfPrzykładowe oferty menu na wesele:
WERSJA 1
Szampan. Chleb na przywitanie.
I DZIEŃ
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- kotlety -kotlet szwajcar -devolaile -udka -szaszłyk
- Dodatki: buraczki, marchew, mizeria
- Boeuf Strogonow lub paprykarz indyk.
- Lody
- Filet drobiowy + sos sł. kw. + ryż + pekińska
- Barszcz + krokiet
II DZIEŃ
- Żurek + jajko + kiełbasa
- ok. godz. 1600
- 1) Placki po węgiersku
- 2) Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta zasmażana
- 3) Klopsiki lub leczo
- Sałatka mieszana
- Sałatka amerykańska
- Sałatka jarzynowa
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Galaretki - półmiski chłopskie
- Półmiski z wędliną
- Ciasto na stoły + tort + tortowy do kawy
- Paczki z ciastem
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 2
Szampan. Chleb na przywitanie.
I DZIEŃ
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- Kotlety -kotlet szwajcar -devolaile -udka -filet
- Dodatki: buraczki, marchew, mizeria
- Boeuf Strogonow lub paprykarz indyk.
- Lody
- Roladka z pieczarkami + risotto + pekińska
- Barszcz + krokiet
II DZIEŃ
- 1) Placki po węgiersku
- 2) Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta zasmażana
- 3) Klopsiki
- Sałatka mieszana
- Sałatka amerykańska
- Sałatka jarzynowa
- Śledzie w oleju
- Śledzie po węgiersku
- Galaretki
- Półmiski z wędliną
- Ciasto na stoły + tort + tortowy do kawy
- Paczki z ciastem
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 3
Szampan. Chleb na przywitanie
OBIAD:
- Krem pieczarkowy + groszek ptysiowy
- Ziemniaki
- kotlet - roladka z pieczarkami - filet drobiowy - szwajcar - szaszłyk
- Dodatki: Kapusta kiszona, buraczki, marchew
- Kompot
- Tort lub ambasador
DANIA GORĄCE - I DZIEŃ
- Boeuf Strogonow
- Lody z owocami i adwokatem
- Udko + dufinki + pekińska
- Barszcz + krokiet
DANIA GORĄCE - II DZIEŃ
- 1. Żurek + jajko + kiełbasa
- Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta czerwona
- 2. Szaszłyk + risotto + marchew
- 3. Bigos lub flaczki
ZIMNA ZASTAWA I i II dzień:
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka amerykańska
- Sos tatarski
- Galaretki drobiowe
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Wędliny
- Ciasto na stoły i do paczek
- Chleb
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 4
Szampan. Chleb na przywitanie
OBIAD:
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- Udko - szaszłyk - kotlet schabowy - devolaile - filet drobiowy
- Dodatki: kapusta biała, marchew, mizeria
- Kompot
- Tort lub ambasador
DANIA GORĄCE - I DZIEŃ
- Gulasz mięsno - jarzynowy
- Szwajcar + frytki + pekińska
- Barszcz + ptyś lub krokiet
DANIA GORĄCE - II DZIEŃ
- Kwaśnica + żeberko
- Placki po zbójnicku
- Karczek duszony + kluski śląskie + wiosenna
- Kotlet mielony, sos, kapusta zasmażana
ZIMNA ZASTAWA I i II dzień:
- Sałatka meksykańska
- Sałatka mieszana
- Sałatka z pory
- Galaretki wieprzowe
- Śledzie rolmopsy
- Wędliny
- Ciasto na stoły i do paczek
- Chleb
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 5
Szampan. Chleb na przywitanie
OBIAD:
- Krem pieczarkowy + groszek ptysiowy
- Krem z brokułów
- Ziemniaki
- Kotlet
- Roladka z pieczarkami
- Filet drobiowy
- Szwajcar
- Szaszłyk
- Dodatki: kapusta kiszona, buraczki, marchew
- Kompot
- Tort lub ambasador
- Boeuf Strogonow
- Lody z owocami i adwokatem
- Udko + frytki + pekińska
- Barszcz + krokiet lub pasztecik
ZIMNA ZASTAWA:
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka amerykańska
- Sos tatarski
- Galaretki drobiowe
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Wędliny
- Ciasto na stoły i do paczek
- Chleb
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 6
Szampan. Chleb na przywitanie
OBIAD
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- Udko
- Roladka z pieczrkami
- Kotlet schabowy
- Devolaille
- Filet drobiowy
- Dodatki: kapusta czerwona, marchew, mizeria
- Kompot
- Tort lub ambasador
- Paprykarz z indyka lub cielęcy
- Szaszłyk + risotto + wiosenna + barszcz
- Klopsiki w sosie pomidorowym lub pieczrkowym
ZIMNA ZASTAWA
- Sałatka meksykańska
- Sałatka mieszana
- Sałatka z pory
- Galaretki wieprzowe
- Śledzie rolmopsy
- Wędliny
- Ciasto na stoły i do paczek
- Chleb
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 7
Szampan. Chleb na przywitanie
I DZIEŃ
- Rosół z makaronem lub
- Bulion węgierski
- Bulion warzywny
- Ziemniaki
- kotlety - kotlet szwajcar - devolaile - udka - szaszłyk
- Dodatki: buraczki, marchew, mizeria
- Boeuf Strogonow lub paprykarz indyk.
- Lody
- Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta czerwona
- Barszcz + krokiet
II DZIEŃ
- Żurek + jajko + kiełbasa
- 1) Placki po węgiersku
- 2) Eskalopki na grzance + sos własny + ryż biały + pekińska
- 3) Kwaśnica z żeberkiem
ZIMNA ZASTAWA
- Sałatka mieszana
- Sałatka amerykańska
- Sałatka jarzynowa
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Galaretki
- Półmiski z wędliną
- Ciasto na stoły + tort + tortowy do kawy
- Paczki z ciastem
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 8
Szampan. Chleb na przywitanie
I DZIEŃ
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- kotlety - kotlet szwajcar - devolaile - udka - szaszłyk
- Dodatki: buraczki, marchew, mizeria
- Gulasz z pieczarkami
- Lody
- Galantyna drob. + sos + ryż biały + pekińska
- Barszcz + krokiet
II DZIEŃ
- Żurek + jajko + kiełbasa
- ok. godz. 1600
- 1) Placki po węgiersku
- 2) Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta zasmażana
- 3) Flaczki
ZIMNA ZASTAWA :
- Sałatka mieszana
- Sałatka amerykańska
- Sałatka jarzynowa
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Galaretki drobiowe
- Półmiski z wędliną
- Ciasto na stoły + tort + tortowy do kawy
- Paczki z ciastem
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce
WERSJA 9
Szampan. Chleb na przywitanie
I DZIEŃ
OBIAD:
- Rosół z makaronem
- Ziemniaki
- kotlety - kotlet szwajcar - devolaile - udka - szaszłyk
- Dodatki: buraczki, marchew, mizeria
- Paprykarz z indyka
- Lody
- Filet drobiowy + sos sł. kw. + ryż + pekińska, barszcz
- Flaczki
II DZIEŃ
- Żurek + jajko + kiełbasa
- 1) Karczek duszony + kluski śląskie + kapusta zasmażana
- 2) Rolada z pieczarkami + dufinki + wiosenna
- 3) Gołąbki w sosie pomidorowym
- Sałatka mieszana
- Sałatka amerykańska
- Sałatka jarzynowa
- Śledzie w oleju i po węgiersku
- Galaretki
- Półmiski z wędliną
- Ryby w zalewie
- Ciasto na stoły + tort + tortowy do kawy
- Paczki z ciastem
- Napoje zimne i gorące + dodatki
- Owoce